Waarom zou u zich laten een masseren?

Vergelijk het eens met het onderhoud aan uw auto. Ieder jaar rijdt u de auto naar garage voor de APK keuring. U zorgt voor voldoende koel- en ruitenwisservloeistof, vervangt defecte met nieuwe onderdelen en verwisselt de zomer- voor winterbanden als het seizoen verandert. Ieder weekend wordt de auto gewassen en lekker in de was gezet. Bij een vreemd geluid onder de motorkap rijdt u gelijk even langs de garage. Het is toch belangrijk om veilig de weg op te gaan. Maar als het om het eigen lichaam gaat denken we vaak, ach, dat pijntje gaat vanzelf wel over. Ik kijk het wel even aan. De pijn gaat soms vanzelf weg maar kan ook later weer terugkomen. Uw lichaam geeft aan dat er ergens iets niet helemaal goed zit. Dit hoeft niks ernstigs te zijn maar het heeft wel aandacht nodig. Waarom zou u uw eigen lichaam niet hetzelfde onderhoud als aan de auto gunnen. Hoofd, nek en schouderpijn kunnen bijvoorbeeld ontstaan door een verkeerde werkhouding. Daar heeft u nu misschien nu al af en toe last van maar als u dit op zijn beloop laat kan dit kan later leiden tot serieuze klachten.

De APK voor het lichaam

Samen kunnen we voor jouw lichaam zorgen. Stap gezond, goed verzorgd en onderhouden in jouw goed verzorgde en onderhouden auto. En vergeet niet, de auto is in te ruilen. Jouw lichaam niet. Ik wil het wel eens proberen

Klachtgerelateerde massages

Om welke klachten gaat het dan? U kunt denken aan sportblessures. Maar ook klachten opgelopen op de werkvloer zoals hoofd/nek/schouderpijn (stressgerelateerd?) of andere klachten zoals rugklachten welke regelmatig vanuit wat zwaarder fysiek werk worden opgelopen. Met name de onderrug is dan een probleemgebied. Daarnaast is preventief beleid uiteraard aan te bevelen.

Ben ik bij Qsportmassage aan het juiste adres?

Als u met chronische en/of recidiverende klachten van het spierstelsel loopt of als u op zijn tijd een ontspannende massage wil om even tijd voor zichzelf te nemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.